قیمت ماهی امروز + جدول

به گزارش اقتصاد آزاد به نقل از اقتصاد 24 ماهی نام دستهای از جانداران خونسرد آبزی است. آنها به کمک باله در آب حرکت میکنند، هنگام دور زدن از بالههای سینهای و هنگام حرکت سریع از بالهٔ دُمی استفاده میکنند. پوست بدن ماهیها از پولک پوشیده شده و لغزنده است. ماهیها با آبششهای دو طرف سر خود در آب تنفس میکنند. ادامهٔ نسل ماهیها با تخم ریزی در آب صورت میگیرد که از هر تخم یک ماهی متولد میشود. بهطور کلی ماهیها در دستهٔ آبزیان جای دارند و تخمگذار هستند.
قیمت ماهی | ||
عنوان | وزن | قیمت (تومان) |
ماهی اوزون برون پرورشی بی سرو دم شکم خالی | هر کیلوگرم | 445,000 |
ماهی اوزون برون پرورشی فیله شده | هر کیلوگرم | 375,000 |
ماهی اوزون برون زنده | بالای 3000 گرم | 345,000 |
ماهی تیلا پیا فیله شده منجمد | سایز M و L | 340,000 |
ماهی اوزون برون صید شده پرورشی | هر کیلوگرم | 340,000 |
ماهی تیلا پیا فیله شده منجمد | سایز S | 330,000 |
ماهی شیر خلیج فارس بی سرودم | بالای 3000 گرم | 310,000 |
ماهی شیر بی سرو دم منجمد | هرکیلو | 290,000 |
میگوی دریایی با سر منجمد | سایز 40-31 | 290,000 |
ماهی راشکو | بین 1000تا 3000 گرم هرکیلو | 280,000 |
ماهی راشکو | بالای 3000 گرم هرکیلو | 270,000 |
ماهی شیر خلیج فارس با سرودم | بالای 3000 گرم | 270,000 |
ماهی شیر ( بچه شیر) بی سر و دم | هر کیلوگرم | 270,000 |
ماهی شیر با سرو دم منجمد | بالای 3000 گرم هرکیلو | 250,000 |
ماهی حلوا سیاه | بالای 1000 گرم هرکیلو | 240,000 |
ماهی هامور | بین 1000تا 3000 گرم | 240,000 |
میگوی دریایی با سر منجمد | سایز 60-41 | 240,000 |
ماهی شیر – بچه شیر – با سر و دم | بین 1000تا 3000 گرم هرکیلو | 230,000 |
ماهی حلوا سیاه منجمد | سایزXL | 230,000 |
ماهی سفید دریایی – شمال | بالای 800 گرم هرکیلو | 220,000 |
ماهی حلوا سیاه | بین 500تا 1000 گرم هرکیلو | 220,000 |
ماهی سی بس | بالای 1000 گرم | 220,000 |
ماهی شوریده | بالای 700 گرم | 220,000 |
ماهی هامور | بین 3000تا 5000 گرم | 220,000 |
ماهی بچه شیر منجمد | بین 1000تا 3000 گرم | 220,000 |
ماهی حلوا سیاه منجمد | سایز L | 220,000 |
ماهی هامور منجمد | سایز XL | 220,000 |
ماهی قباد | بالای 1000 گرم | 220,000 |
ماهی شیر – بچه شیر – با سر و دم | بین 700تا 1000 گرم هرکیلو | 215,000 |
ماهی سرخو سایر انواع ( چمن، سبیتی، هاجر، دندانه) | هر کیلوگرم | 215,000 |
ماهی سی بس منجمد شکم خالی بدون پولک | هر کیلوگرم | 215,000 |
ماهی اردک – شمال | بالای 700 گرم هرکیلو | 210,000 |
ماهی سفید دریایی – شمال | بین 500 تا 800 گرم هرکیلو | 210,000 |
ماهی قباد | بین 700 تا 1000 گرم | 210,000 |
ماهی شوریده داخلی منجمد | سایز XL | 210,000 |
ماهی شوریده | بین 500تا 700 گرم | 200,000 |
ماهی حلوا سیاه منجمد | سایز M | 200,000 |
ماهی شوریده داخلی منجمد | سایز L | 200,000 |
ماهی شانک | بالای 400 گرم | 195,000 |
ماهی کفشک | بالای 1000 گرم | 195,000 |
ماهی سی بس منجمد | هر کیلوگرم | 195,000 |
میگو پرورشی تازه با سر مخلوط (MIX) | هر کیلوگرم | 195,000 |
ماهی شوریده داخلی منجمد | سایز M | 190,000 |
ماهی سوف – شمال | بالای 800 گرم هرکیلو | 185,000 |
ماهی سنگسر طلایی | بالای 1000 گرم | 185,000 |
ماهی کفشک منجمد | سایز L | 185,000 |
ماهی کوتر دم سبز با سر و دم | بین 1000تا 3000 گرم | 180,000 |
ماهی کفشک | بین 700 تا 1000 گرم | 180,000 |
ماهی همام | بین 1000تا 3000 گرم | 180,000 |
ماهی سوف – شمال | بین 400 تا 800 گرم هرکیلو | 175,000 |
ماهی سنگسر طلایی | بین 700تا 1000 گرم هرکیلو | 175,000 |
ماهی کفشک منجمد | سایز XL | 175,000 |
ماهی سرخو منجمد | سایز L | 170,000 |
ماهی سنگسر طلایی منجمد | سایز L | 165,000 |
ماهی کوتر دم سبز منجمد | بالای 1000 گرم | 165,000 |
ماهی سکن با سر و دم | بالای 2000 گرم هرکیلو | 160,000 |
ماهی همام | بالای 3000 گرم | 160,000 |
ماهی شهری | بالای 1000 گرم | 155,000 |
ماهی سنگسر (انواع مختلف) | هرکیلو | 150,000 |
ماهی کوتر دم سیاه با سرودم | بین 1000تا 3000 گرم | 150,000 |
ماهی سکن با سر و دم منجمد | سایز L | 150,000 |
ماهی گیش مقوا | بین 1000تا 3000 گرم | 145,000 |
ماهی سنگسر سایر انواع منجمد | سایز L , M | 145,000 |
ماهی شهری منجمد | سایز L | 145,000 |
ماهی قزل آلای ویژه گوشت نارنجی زنده | بالای 500 گرم | 145,000 |
ماهی قزل آلای رنگین کمان زنده | بالای 300 گرم | 143,000 |
ماهی کوتر دم سیاه منجمد | بالای 1000 گرم | 140,000 |
ماهی گیش مقوا | بین 3000تا 5000 گرم | 135,000 |
ماهی پرورشی کپور زنده | بالای 1000 گرم | 135,000 |
ماهی کوتر دم سیا و دم سبز | زیره 1000 گرم | 135,000 |
ماهی قزل آلای ویژه گوشت نارنجی زنده | بالای 300 گرم | 135,000 |
ماهی کپور شمال دریایی | بالای 400 گرم | 135,000 |
ماهی کفال – شمال | بالای 800 گرم هرکیلو | 130,000 |
ماهی پرورشی کپور | بالای 1500 گرم هرکیلو | 130,000 |
میگوی دریایی با سر منجمد | سایز 91-100 | 130,000 |
ماهی آمور زنده | بالای 1200 گرم | 130,000 |
ماهی کفال خاکستری سرپهن جنوب | بالای 1000 گرم | 130,000 |
ماهی پرورشی قزل آلای رنگین کمان | بالای 300 گرم هرکیلو | 128,000 |
ماهی پرورشی آمور | بالای 1500 گرم هرکیلو | 125,000 |
ماهی گیش مقوا | بین 500 تا 1000 گرم | 125,000 |
ماهی پرورشی روهیتا | هر کیلوگرم | 125,000 |
ماهی کفال – شمال | بین 400 تا 800 گرم هرکیلو | 120,000 |
ماهی پرورشی آمور | بین 1000تا 1500 گرم هرکیلو | 120,000 |
ماهی پرورشی کپور | بین 1000تا 1500 گرم هرکیلو | 120,000 |
ماهی گیش انواع | بالای 1000 گرم | 120,000 |
ماهی کفال خاکستری سرپهن جنوب | بین 700 تا 1000 گرم | 120,000 |
ماهی طوطی ماهی | بالای 1000 گرم | 110,000 |
ماهی گیش مقوایی منجمد | سایز L | 110,000 |
ماهی پرستو | بین 500 تا 1500 گرم | 110,000 |
ماهی گالیت (خرک ) | بالای 1000 گرم | 110,000 |
ماهی گیش معمولی منجمد | سایز L | 100,000 |
ماهی زبان | هر کیلوگرم | 95,000 |
ماهی تیلاپیا پرورشی | هر کیلوگرم | 95,000 |
ماهی صافی موج دار (بلدرچین) | بالای 1000 گرم | 90,000 |
ماهی خامه ماهی – زیبا | بین 1000تا 3000 گرم هرکیلو | 85,000 |
ماهی سارم | بین 1000تا 3000 گرم هرکیلو | 85,000 |
ماهی عروس | بالای 700 گرم | 85,000 |
ماهی سارم صنعتی منجمد | سایزL , XL | 82,000 |
ماهی بیگ هد زنده | بالای 2000 گرم | 82,000 |
ماهی سلطان ابراهیم | بالای 250 گرم | 80,000 |
ماهی پرورشی بیگ هد | بالای 3000 گرم هرکیلو | 77,000 |
ماهی خامه ماهی – زیبا | بالای 3000 گرم هرکیلو | 75,000 |
ماهی سارم | بین 3000تا 5000 گرم هرکیلو | 75,000 |
ماهی فیتوفاگ زنده | بالای 1000 گرم | 75,000 |
ماهی پرورشی بیگ هد | بین 2000تا 3000 گرم هرکیلو | 70,000 |
ماهی پرورشی فیتوفاگ | بالای 1500 گرم هرکیلو | 70,000 |
ماهی پرورشی فیتوفاگ | زیر 1500 گرم هرکیلو | 65,000 |
ماهی سلطان ابراهیم منجمد | سایز L | 65,000 |
ماهی تن ( هوور ، گیدر ، زرده ) | هر کیلوگرم | 65,000 |
ماهی حمام ( کبوتر ) | بالای 1000 گرم | 65,000 |
ماهی زرده | هر کیلوگرم | 65,000 |
ماهی سلطان ابراهیم منجمد | سایز M | 60,000 |
ماهی بیاح | بالای 200 گرم هرکیلو | 55,000 |
ماهی طلال منجمد | سایز L | 50,000 |
ماهی حسون | بالای 400 گرم | 46,000 |
ماهی سیم – شمال | هرکیلو | 45,000 |
ماهی کتو | بالای 500 گرم | 45,000 |
ماهی حسون منجمد | سایز L | 45,000 |
ماهی کیلکا – شمال | هرکیلو | 43,000 |
ماهی کیلکا منجمد | هر کیلوگرم | 43,000 |
ماهی ساردین جنوب | هر کیلوگرم | 43,000 |
ماهی حسون منجمد | سایز M | 40,000 |
ماهی غذایی خوشمزه با پخت آسان
ماهی غذایی خوشمزه است و پخت و آمادهسازی آن آسان است. به همین دلیل باید ماهی را در رژیم غذایی قرار داد. بهنظر میرسد خوردن یک تا دو بار ماهی در هفته برای رسیدن به فواید بیشمار آن کافی است. در صورت امکان، بهجای ماهی پرورشی از ماهی آزاد استفاده کنید. ماهیهای آزاد اسید چرب امگا ۳ بیشتری دارند و احتمال آلوده بودن آنها کمتر است.
سه روش برای مزه دار کردن ماهی
- خواباندن در یک مخلوط پودری تشکیل شده از پودر زردچوبه، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و آرد سفید است. همچنین یکی از ادویه های رایج برای طعم دار کردن ادویه کاری است. دقت کنید به مقدار کم از پودر کاری استفاده کنید چون مقدار زیاد پودر کاری بر طعم های دیگه قالب میشود.
- ابتدا ماهی را با آبلیمو و نمک آغشته کنید 20 دقیقه استراحت بدهید سپس یک عدد پیاز همراه با سیر رنده شده با ادویههای زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط کنید و بر روی ماهی بریزید. در آخر دو طرف ماهی را به زعفران غلیظ دم کرده آغشته نمایید.
- سومین روش برای مزه دار کردن ماهی اضافه کردن ورقه هایی از پیاز، سیر و زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن ها به روغن داغ شده درون ماهیتابه برای سرخ کردن ماهی است.
بهترین ماهی برای کباب کدام است؟
ماهی های چرب تر برای طبخ ماهی کبابی مناسبترند. نمونه هایی از ماهی های چرب عبارتند از:
- ماهی قزل آلا
- ماهی سالمون
- ماهی ساردین
- ماهی پریچارد
- ماهی آزاد نر
- مار ماهی
- ماهی سفید بایت
- ماهی خال مخالی
- شاه ماهی
ماهی سالم و تازه را چگونه تشخیص دهیم؟
- ماهی را بو کنید: برای شناختن ماهی تازه، ماهی را بو کنید. ماهی تازه دریایی بویی شبیه به آب و گیاهان دریایی دارد و ماهی تازه پرورشی بویی شبیه آب آکواریوم می دهد. ماهی های مانده و فاسد، بوی تند و ترش، شبیه گندیدگی دارند.
- به بدن ماهی توجه کنید: بدن ماهی تازه سفت صاف است و شل و افتاده نمیشود. پولکهای ماهی تازه، کاملا به سطح بدنش چسبیدهاند اما ماهیهایی که پولکشان کم وبیش از روی پوست جدا شدهاند، تازه نیستند. پوست ماهی تازه، لیز است. ماهی های مانده و کهنه پوستشان حالت چسبندگی داشته و ترشحات لزج و چسبناکی روی بدنشان وجود دارد. آبشش ماهی تازه قرمز و کمی مرطوب بوده و اگر آبشش خاکستری رنگ و خشک باشد ماهی مانده است.
- ماهی را دور از تابش نور خورشید نگهداری کنید: ماهیهایی را که در خارج از مغازه درون یخدانهای پر از یخ نگهداری میشوند، را نخرید. ماهیها باید درون مغازه و یخچال و دور از تابش نور خورشید نگهداری شود.
- ماهی های ریزتر بخرید: جیوه موجود در انواع ماهی (یک آلاینده بالقوه در ماهی) فلزی سمی است که میتواند باعث ناهنجاریهای ژنتیکی یا آسیب به مغز یا کلیهها شود. به طور کلی، ماهیهای بزرگتر جیوه بیشتری دارند، زیرا این فلز زمان بیشتری برای جمع شدن در بدن ماهی داشته است.
خواص ماهی و فایدههای بیشمار روغن ماهی
به طور کلی، هر چه ماهی چربتر باشد، امگا 3 و اسیدهای چرب غیراشباع بیشتری دارند و همان طور که میدانیم این دو، فرد را در مقابل بیماریهای قلبی و عروقی محافظت میکنند. اگر بخواهیم گوشت و ماهی را مقایسه کنیم، مشاهده میکنیم که ماهی قزلآلا حاوی 24% امگا 3 است در حالی که در گوشت گوساله این عدد به 2% کاهش مییابد. تحقیقات نشان میدهد که مصرف ماهی بیش از سه بار در هفته در مقایسه با کمتر از دو بار در ماه موجب 7 درصد کاهش سرطان پروستات، 17 درصد سرطان پروستات پیشرفته و 44 درصد کاهش خطر سرطان متاستازی میشود. دیگر خواص ماهی عبارتند از:
- درمان بیماری های قلبی و افزایش سلامت قلب
- افزایش قدرت ذهنی و IQ (ضریب هوشی) نوزاد
- درمان بیماری های تنفسی
- تقویت سیستم ایمنی
- کاهش مقدار تری گلیسیرید خون
- افزایش عملکرد سلول های خون رسان
- تنظیم ضربان قلب
- افزایش کلسترول خوب ( HDL )
- کاهش فشار خون
- درمان دردهای کمر و گردن